3 maj 2015
15:00

Boo FF 10

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Boo FF 10

På ett soligt Stora Mossen stod Boo FF 10 för motståndet. Efter en dags vila var de pigga ben som killarna visade upp från start. Redan i andra minuten spelar Viktor fram Adam som skjuter ett bra skott med högern som målvakten inte kan hålla och som han sedan lyckas sparka in i eget mål. Minuten senare har Boo ett fint anfall och rullar in kvitteringen till 1-1. Vi fortsätter dock med fint passningsspel och i 6:e minuten får vi en hörna från höger. Lucas slår den perfekt och Oskar sätter dit huvudet på bortre stolpen men målvakten räddar. En minut senare bryter Viktor en boll på offensiv planhalva och väljer att dribbla förbi siste backen och snyggt sätta dit 2-1. Vi fortsätter trumma på. I 8:e har Oskar ett bra skott och i 11:e samspelar Oskar och Adam snyggt innan bollen passas till Lucas som klackar bollen men målvakten räddar. I samma minut bryter Adam bollen på högerkanten och hittar med en krossboll diagonalt fram till Lucas som sätter dit 3-1. Vi jobbar på bra och försöker vårda bollen och i 16:e minuten tar sig Adam fram i mitten och väljer att gå på eget avslut och bollen går snyggt i mål. 4-1 vilket är ställningen i paus.
I andra forsätter vi på samma sätt som i första. I 4:e minuten bryter Adam en boll på offensiv planhalv och kommer in till höger i straffområdet. Där fintar han en back och placerar väldigt snyggt in 5-1 i bort krysset med vänster foten. I 7:e blir Malle frispelad men målvakten räddar. Minuten senare blir det en tilltrasslad situation framför deras mål där till slut Viktor kommer till avslut. Målvakten räddar men Oskar slår in returen. I 10:e minuten jobbar Ture till sig bollen utanför offensivt straffområde och spelar snyggt bak till Lucas som lobbar in 7-1. Två minuter senare får Oskar bollen till skänks av deras målvakt och sätter dit 8-1. Direkt på avspark tar vi bollen och går till nytt anfall. Det blir lite flipperspel framför deras mål där bollen bla går i stolpen innan Ture lyckas peta den till Oskar som gör 9-1. I matchens nästa sista minut får Lucas ett likadant skottläge utifrån som vid 7-1 målet och han gör likadant denna gången och sätter dit slutresultatet 10-1.
Killarna ska ha en eloge för att de jobbar hårt hela matchen och har fina passningskombinationer. Backar och målvakt gör ett gediget försvarsarbete och när alla jobbar för varandra då kan siffrorna bli så här stora.

Träning måndag och onsdag och på tisdag ska vi vara inmarschknattar på BP-Degerfors.